Monty Roberts Zuid-Afrikaanse tournee – september 2017

Een van de hoogtepunten van Robin was het ontmoeten van Monty Roberts – een beroemd internationaal figuur in de paardenwereld; de paardenfluisteraar uit de Verenigde Staten.

De Kaapstad-etappe van de Monty Roberts SA Tour begon in het Mistico Equestrian Center. Het was hier dat Robin de eer had hem te ontmoeten, met hem te praten en te kijken wat hij het beste kan.

De manier waarop hij zijn begrip van paardencommunicatie overdroeg door middel van gedrag en lichaamstaal, met het doel om paarden te helpen, was ongelooflijk om te zien. Het verbreedde Robins begrip van paarden en paardentaal, dat is een van de belangrijkste dingen waar hij naar streeft wanneer hij zijn onderwerp bestudeert. Als een afscheidscadeau uit Zuid-Afrika gaf Robin hem één van zijn sculpturen.

Robins werk in Zuid-Afrika – juni 2017

Sinds 2015 is Robin op zoek gegaan naar het verhogen van het percentage van zijn werk dat hij in SA wilt houden. Na enig onderzoek is hij begonnen met het bijwonen van exposities en de marketing rond de hippische industrie. Gelukkig was één van zijn klanten, die zijn werk jarenlang heeft ondersteund, bereid hem te introduceren in de Zuid-Afrikaanse renpaardindustrie.

Een nieuwe wereld presenteerde zich in de vorm van jaarlijkse tentoonstellingen en hippische gerelateerde kansen. Het opende Robins ogen voor een andere kant van zijn sector die velen misschien nog nooit hebben onderzocht.

Nu heeft hij een jaarlijkse tentoonstelling op de Cape Premier volbloedverkoop op de CTICC evenals regelmatige exposities gedurende het hele jaar, in en rond de volbloed industrie in Kaapstad, met name de jaarlijkse tentoonstelling op de boerderij Klawersvleistud.

Rugare Arts komende events

Er zijn geen aankomende events.

Komende events

Er zijn geen aankomende events.

© Copyright Rugare Arts | Webdesign door Reclamebureau De Creatievelingen